به گزارش خبرنگار آوای بیستون، سیدمحمد بطحائی با حضور در برنامه تلویزیونی با اشاره به اینکه بسیاری از چالش‌های اجتماعی می‌تواند به کمک نیروهای محلی برطرف شود، گفت: رئیس جمهور و هیئت دولت بر اهمیت اقدامات محله محور تاکید دارند. معاون وزیر کشور در خصوص جلسه استانداران با رئیس جمهور گفت: با تفویض اختیاراتی که […]

به گزارش خبرنگار آوای بیستون، سیدمحمد بطحائی با حضور در برنامه تلویزیونی با اشاره به اینکه بسیاری از چالش‌های اجتماعی می‌تواند به کمک نیروهای محلی برطرف شود، گفت: رئیس جمهور و هیئت دولت بر اهمیت اقدامات محله محور تاکید دارند.
معاون وزیر کشور در خصوص جلسه استانداران با رئیس جمهور گفت: با تفویض اختیاراتی که به استانداران داده شد و تأکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور؛ استاندار نماینده تام‌الاختیار دولت است و رئیس جمهور استان خود است.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور افزود: باید در بسیاری از امور، استانداران حل کننده اصلی مسائل استان خود باشند؛ این موضوع می‌تواند مسائل را با زمان بسیار کمتری حل کند. استاندار به عنوان نماینده تام‌الاختیار دولت؛ باید بتواند مسائل استان خود را حل کند و منتظر اجازه فلان دستگاه نباشد.
وی فرصت جنگ تحمیلی را یک فرصت برای توجه به ظرفیت استانداران عنوان کرد و افزود: وقتی با یک نظام بروکراسی بسیار پیچیده و کاغذ بازی‌های بیهوده مواجهیم که دست مسئولان را بسته است؛ نباید انتظار داشته باشیم همه مسائل به سرعت حل شود. وزیر کشور و سایر مسئولان در تلاشند با کمک یکدیگر بتوانند موانع این مسئله را برطرف کنند.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور افزود: تعاونی‌های محلات و شورایاری‌های محلات با همراهی مساجد سراسر کشور می‌توانند حکمرانی محله محور را تقویت کنند.
معاون وزیر کشور افزود: یک اتاق وضعیت اجتماعی طراحی کردیم که داده‌های مرتبط با حوزه‌های اجتماعی را رصد می‌کند. اتفاقات اجتماعی بر اساس داده‌های هر شهرستان به صورت مجزا بررسی می‌شود. تراکم خودرو و وجود ترافیک‌های طولانی مدت در خیابان فلان شهرستان یا کمبود نانوایی در منطقه یک شهرستان، از جمله مسائلی هستند که این اتاق وضعیت اجتماعی بر روی آن تمرکز دارد.
وی به مدیریت خوب دولت در ساماندهی امور اجتماعی کشور در زمان جنگ اشاره کرد و گفت: نه فقط دولت که همه دستگاه‌ها به خوبی عمل کردند و با روسفیدی از این چالش بیرون آمدند. تنها یک مسئله بنزین می‌توانست حاشیه ساز باشد اما دولت به خوبی عرضه بنزین را مدیریت کرد. یک جنگ با دو قدرت هسته‌ای به خوبی مدیریت شد.
وی با اشاره به اینکه در ایام جنگ دزدی هم کاهش یافته بود، گفت: جامعه ما جامعه‌ای است که حتی سارقانش هم معرفت داشتند و دست از دزدی در این روزها برداشتند. مردم در این شرایط جنگی بسیار همراه بودند.
بطحائی در پاسخ به این سوال که مسئولان باید چگونه عمل کنند تا قدردان این همراهی مردم باشند، گفت: در شرایطی که تورم وجود دارد و مردم سختی‌هایی را در معیشت خود تحمل می‌کنند؛ وظایف سنگین‌تری بر دوش مسئولان است. مسئولان باید این اذیت شدن مردم را کاهش دهند.
معاون وزیر کشور افزود: سرعت حل مسائل توسط مسئولان کم است که باید سریع‌تر شود؛ همچنین مسئولان باید این وحدت رویه و همراهی مردم را که در ایام جنگ به دست آمد؛ حفظ کنند. همه مردم بنا نیست به یک رویه و یک شکل فکر کنند. اختلاف سلیقه در میان آحاد ملت طبیعی است و مسئولان باید این تنوع سلایق و افکار گوناگون را بپذیرند.
بطحائی با تاکید بر اینکه تخریب وحدت و انسجام ملی از هر بمب دشمن مخرب‌تر است؛ گفت: اگر بتوانیم نقاط ضعف خود را که در این جنگ مشخص شد برطرف کنیم؛ می‌توانیم بسیار قدرتمندتر از قبل به پیش برویم.
وی با اشاره به اینکه سازمان‌های بین‌المللی فقط نظاره‌گر تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی هستند؛ خاطر نشان کرد: جامعه بشری در حال سپری کردن دوران تاریک خود است که نهادهای بین‌المللی را می‌بینند که هیچ کاری برای این نسل کشی نمی‌کنند.