علیرضا خامسیان، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور در گفتگو با خبرنگار آوای بیستون، در خصوص برخی شائبه‌ها و طرح اسامی جهت انتخاب وزیر اقتصاد و دارایی در فضای مجازی، گفت: در شرایطی که وزارت اقتصاد و دارایی با سرپرست اداره می‌شود و طبق قانون سه ماه فرصت برای معرفی وزیر […]

علیرضا خامسیان، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور در گفتگو با خبرنگار آوای بیستون، در خصوص برخی شائبه‌ها و طرح اسامی جهت انتخاب وزیر اقتصاد و دارایی در فضای مجازی، گفت: در شرایطی که وزارت اقتصاد و دارایی با سرپرست اداره می‌شود و طبق قانون سه ماه فرصت برای معرفی وزیر وجود دارد، قاعدتاً دولت می‌تواند از این فرصت زمانی استفاده کند، ولی شاهد هستیم که در فضای مجازی یک نوع عطش برای اعلام زودهنگام وزیر پیشنهادی در قالب طرح اسامی برخی افراد به عنوان وزیر پیشنهادی دولت به مجلس، مشاهده می‌شود که عموماً با حدس و گمان همراه است.
خامسیان تاکید کرد: اعلام یا حدس و گمان نام وزیر پیشنهادی اقتصاد قبل از قطعیت رسمی آن از سوی دولت، نباید به عنوان مسابقه‌ای از سوی بخش‌هایی از فضای مجازی برای اعلام زودهنگام نام آن فرد تبدیل شود. در هفته‌های گذشته در فضای مجازی یک لیست بعضاً بلند بالا با عنوان کاندیداهای وزیر پیشنهادی اقتصاد مشاهده شد که نام «حمید پاداش» هم در آن لیست‌ها دیده شد، در حالی که وی به هیچ وجه اطلاعی از اینگونه لیست‌ها نداشت.
باید مرجعیت خبر اول در اختیار خبرگزاری‌های معتبر باشد
معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به لزوم اطلاع رسانی شفاف خبرگزاری‌های معتبر کشور، اظهار داشت: می‌پذیرم که باید مرجعیت خبر و انتشار خبر اول در داخل کشور و در اختیار خبرگزاری‌های مهم و معتبر باشد، اما متأسفانه شاهد هستیم که اثرگذاری برخی کانال‌ها در فضای مجازی در طرح برخی اخبار بعضاً ناصحیح موجب می‌شود که حتی خبرگزاری‌های کشور نیز تحت تأثیر این شایعات قرار گیرند.
خامسیان در پاسخ به این پرسش که آیا قابل پذیرش است که خبرگزاری‌های معتبر برای در اختیار داشتن ابتکار مرجعیت خبر، حتی اخبار کذب و شایعه‌ها را نیز پیگیری و از فیلتر تحقیق عبور دهند، تاکید کرد: رسانه‌های رسمی کشور به فراخور رسالت خبری خود در برخی مواقع می‌توانند به برخی شائبه‌ها و شایعات نیز توجه کنند و آنها را از فیلتر تحقیق و بررسی عبور دهند تا ابتکار عمل رسانه‌ای کشور در اختیار برخی افرادی که مدعی رانت اطلاعاتی و به دنبال برند سازی از خود هستند، نباشد. به خصوص آنکه خبرگزاری‌های مهم کشور، اخبار را با کسب تأیید و منابع معتبر منتشر می‌کنند.
پاسخگویی به حواشی کذب منتسب به معاون اول، درگیر شدن به خود حواشی است
وی با اشاره به حجم بالای اخبار ناصحیح که در فضای مجازی و برای به حاشیه کشاندن دولت به امور غیر اولویت دار منتشر می‌شود، خاطرنشان کرد: بنای ما در دولت و از جمله در حوزه معاونت اول رئیس‌جمهور عدم ورود به حاشیه سازی ها است، چرا که اولویت اول و اساسی دولت موضوعات مربوط به معیشت مردم است. همچنین کذب بودن بعضی از مسائلی که اخیراً در ارتباط با شخص معاون اول رئیس جمهور در فضای مجازی مطرح شده با توجه به ویژگی‌های شخصیتی عارف که همگان به آن اذعان دارند، آنچنان واضح و مبرهن است که پاسخگویی به آن مسائل، همان درگیر شدن به حواشی است.