به گزارش خبرنگار آوای بیستون، سردار اسکندر مؤمنی عصر امروز شنبه در مراسم تکریم و معارفه استاندار سیستان و بلوچستان که با حضور علی زینی وند معاون سیاسی وزیر کشور، فرماندهان ارشد انتظامی و نظامی، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و جمعی از مسؤولان و مقامات استانی، معتمدان و متنفذان سراسر […]

به گزارش خبرنگار آوای بیستون، سردار اسکندر مؤمنی عصر امروز شنبه در مراسم تکریم و معارفه استاندار سیستان و بلوچستان که با حضور علی زینی وند معاون سیاسی وزیر کشور، فرماندهان ارشد انتظامی و نظامی، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و جمعی از مسؤولان و مقامات استانی، معتمدان و متنفذان سراسر این خطه پهناور در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان در حال برگزاری است، افزود: اگر خواهان پیشرفت ایران اسلامی هستیم، همه باید کمک کرده و دست در دست هم داده و پای کار باشیم و این به معنای وفاق ملی است.
وی ادامه داد: معتقد هستیم باید همان رویکردی که مردم به آن اعتماد کرده و در انتخابات به آن رأی داده اند، آن را پس از پیروزی در انتخابات دنبال کنیم و رویکرد شعار و دیدگاه‌هایی که مردم رأی داده‌اند در عمل و اجرای برنامه توجه کنیم.
وی اظهار کرد: در دولت چهاردهم، برای تعیین استانداران شاخص‌هایی تعیین شده و کمیته‌ای متشکل از مجربین و معتمدین تشکیل شد تا شاخص‌ها را منطبق بر افراد مشخص کنند و براساس آنها، استانداران انتخاب شوند.
مؤمنی تصریح کرد: بر اساس شعار وفاق ملی و همبستگی ملی، هیچ تفاوتی نباید وجود داشته باشد، ملاک اصلی در انتصابات، شایستگی و کارآمدی افراد است، هر کسی که بر اساس این شاخص‌ها مشخص شد، باید در لیست قرار گیرد، هیچ تفاوتی بین اقوام و مذاهب وجود ندارد، این میثاق کار ما در وزارت کشور است.
وی اضافه کرد: استانداران کردستان، خوزستان و سیستان و بلوچستان براساس میثاق ما و شایسته سالاری که داشتند، انتخاب شدند، این موضوع، نشان داد که دولت چهاردهم بر شعار خود پایبند بوده است.
وی افزود: در سیستان و بلوچستان مهندس «منصور بیجار» به عنوان استاندار انتخاب شد، قرار بود از وی به عنوان یکی از معاونت‌ها در وزارت کشور استفاده شود اما بر اساس استقبالی که در استان از وی صورت گرفته بود، وی را به عنوان استاندار انتخاب کردیم، او در هیئت دولت وقتی برنامه‌های خود را ارائه داد، یکی از بهترین برنامه‌ها را با توجه به شناخت خوب و ظرفیت‌های خوب استان ارائه دادند و براین اساس، رئیس جمهور نیز گفت «همه موظف هستیم از شما و استان سیستان و بلوچستان حمایت کنیم».
وی گفت: امروز یکی از روزهای خوب زندگی بنده است که این وعده محقق شد و فردی از دیار قهرمان سیستان و بلوچستان و هم وطن بلوچ اهل سنت به عنوان استاندار این خطه انتخاب شد، در این بین، از «محمد کرمی» استاندار اسبق که زحمات زیادی برای توسعه سیستان و بلوچستان کشیده نیز قدردانی می‌کنم، مردم این استان، داوران بسیار خوبی هستند که هرگز زحمات و خدمات او را فراموش نخواهند کرد.
وزیر کشور اظهار کرد: از امروز، فراز دیگری در استان سیستان و بلوچستان آغاز خواهد شد و تاریخ دیگری ورق خواهد خورد، همه ما باید کمک کنیم، ما در دولت وظیفه خود می‌دانیم که باید حمایت و کمک کنیم برای اینکه این استان مسیر پیشرفت و توسعه خود را با شتاب بیشتر از گذشته ادامه دهد.
وی خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های بی‌شمار و بی‌نظیری دارد، این استان زرخیز بوده و برای توسعه و پیشرفت بیش از هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز زمینی خشکی با دو کشور همسایه و بیش از ۳۰۰ کیلومتر مرز آبی دارد، بندر اقیانوسی، نیروی انسانی بسیار جوان و عظیم و ظرفیت‌های بزرگ در بخش‌های معادن، دریا، مرز و کشاورزی دارد که این‌ها همه بسترهایی برای جهش توسعه و پیشرفت هستند.
وی گفت: باید از این ظرفیت‌ها و بهره‌بندی از این فضای مثبتی که در سیستان و بلوچستان ایجاد شده مبنی بر اینکه یکی از فرزندان این دیار به عنوان استاندار سکان هدایت استان را به دست گرفته استفاده کنیم، اقدام بسیار بزرگی است بدون تردید پیش از اینکه استاندار شیعه سکانداری استان را به عهده داشت همه شیعه و سنی از او حمایت کردند، امروز هم باید این مسیر ادامه داشته باشد.
مؤمنی بیان کرد: در این خطه کارهای بسیار خوبی در انجام شده اما عقب ماندگی و محرومیت‌ها کم نیست و فراوان است، ممکن هست این زحمات به چشم نیاید، بنابراین باید تلاش را تقویت و مستمر کرد، این مردم شایسته بهترین‌ها هستند، همه باید تلاش و کوشش کنیم تا استان به جایگاه اصلی خود و مردمی که شایسته آن هستند، برسند.
وی اضافه کرد: امنیت و پیشرفت و توسعه دو مقوله بسیار مهم هستند، امنیت یک بستر و فضا به شمار می‌رود و لازمه پیشرفت و توسعه است، جامعه برای ادامه حیات خود در درجه اول به امنیت نیاز دارد تا در پناه امنیت پایدار توسعه محقق شود.
وزیر کشور تصریح کرد: نکته حائز اهمیت این است که امنیت، محصولی اجتماعی به شمار می‌رود و ترکیبی از امنیت سخت و نرم است.
وی افزود: امنیت را جامعه ایجاد می‌کند که حاصل کار مشترک دستگاه‌های امنیتی، انتظامی، نظامی و تمامی مردم است، بدون تردید یکی از مهمترین مؤلفه‌های ایجاد امنیت در استان‌های مرزی و سیستان و بلوچستان، مرزنشینان و مردم هستند.
وی گفت: مردم سیستان و بلوچستان همواره یکی از وفادارترین و ایرانی‌ترین اقوام در طول تاریخ بودند که بارها در دفاع از امنیت، ایستادگی کرده و برای یکپارچگی ایران اسلامی به ویژه در دوران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، همواره پای بوده و در تمامی صحنه‌ها حضورداشتند و دارند.
وی تاکرد کرد: آینده خوبی درانتظار سیستان و بلوچستان است، لازمه آن این هست که فرصت‌ها را بشناسیم، از گذشته تجریه کسب کنیم و با وفاق ملی گام برداریم.
وی در پایان بیان کرد: از استاندار جدید انتظار داریم تا از تمام ظرفیت‌های موجود در سیستان و بلوچستان استفاده کند، ما نیز در وزارت کشور و نماندگان مردم در مجلس نیز در مجلس شورای اسلامی به پیشرفت و توسعه این استان کمک خواهیم کرد.
شایان ذکر است در پایان این مراسم از زحمات سردار «محمد کرمی» استاندار سابق تقدیر و «منصور بیجار» به عنوان استاندار جدید سیستان و بلوچستان منصوب شد.